Loonbedrijf Huzen

loonbedrijfhuzen@gmail.com

0529 - 483416

Openingstijden

Ma - Vrij 08:00 - 17:00
Za - 08:00 - 16:00

Grondverzet

Bij Loonbedrijf Huzen bieden we een uitgebreid scala aan grondverzetdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het aanleggen van uw tuin, het plaatsen van IBA putten, rioleringen leggen, het graven van vijvers en sloten, of het aanleggen van straatwerk en sleufsilo’s, wij staan voor u klaar. Onze ervaren professionals leveren ook maatwerk voor specifieke projecten zoals het aanleggen van paardenbakken. Daarnaast leveren we diverse soorten zand, teelaarde en menggranulaat om uw projecten tot een succes te maken. Ontdek hoe onze expertise en toewijding aan kwaliteit uw grondverzetprojecten in Nieuwleusen en omgeving kunnen verbeteren.

Grondwerken Loonbedrijf Huzen

Grondwerken

Machines Grondverzet

Atlas 160w voorzien van draaikantelstuk

Hitachi ZX140-6 voorzien van draaikantelstuk

Komatsu WA200 shovel

Bovenstaande machines kunnen worden uitgerust met diverse hulpstukken.

Wij beschikken ook over een afschotlaser om nauwkeurig te kunnen werken.

Door korte lijnen met ons vertrouwde verhuur bedrijf kunnen wij u ook van dienst zijn met.

Transport

Voor het transporteren van zand, grond, menggranulaat en andere materialen biedt Loonbedrijf Huzen betrouwbare en efficiënte transportdiensten. Met onze vrachtwagens en ervaren chauffeurs zorgen we voor een veilige en tijdige levering van uw materialen naar de gewenste locatie. Of het nu gaat om bouwplaatsen, agrarische terreinen of tuinprojecten, wij staan klaar om aan uw transportbehoeften te voldoen. Ontdek hoe onze transportoplossingen kunnen bijdragen aan het succes van uw projecten in Nieuwleusen en omgeving.

Sloopwerkzaamheden

Voor het slopen van uw stal, woning, bedrijfspand of in uw pand kunt u ook bij ons terecht. Onze kraan beschikt over diverse hulpstukken waarbij we vakkundig te werk kunnen gaan. Uiteraard kunnen wij de afvalstromen zelf uitvoeren met behulp van onze containers.

Producten Bij Loonbedrijf Huzen

Wij kunnen diverse producten leveren, ook kunt u deze afhalen bij ons bedrijf.

Ook leveren wij zand of andere producten in big Bags.

Storten van volgende producten kan bij ons bedrijf:

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?